Hotararea nr. 21 bis din 13.10.2010

 

HOTĂRÂREA NR. 21 bis

din data de 13.10.2010

Adunarea Generală a Asociaţilor,

Având în vedere :

  • Prevederile Hotărârii nr. 21 din 13 octombrie 2010 a Adunării Generale a Asociațiilor A.D.I.A.C.J.A.

  • Îndeplinirea condiţiei de cvorum stabilită prin Statutul Asociaţiei la art. 20, alin. 5,

  • Dispoziţiile art. 17, alin. 2, lit. b din Statutul Asociaţiei prin care se stabileşte ca atribuţiune a Adunării Generale a Asociaţilor aprobarea strategiei de dezvoltare, implicit a listelor de investiții prioritare și planurile de finanțare a acestora pentru proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad"; beneficiar : Compania de Apă (Operator Regional,

  • Având în vedere prevederile art. 17, alin. 2, lit. b, pct. 3 prin care se stabilește că modificările Studiului de Fezabilitate și ale indicatorilor tehnici și de performanță sunt aprobate de către autoritățile deliberative ale asociaților beneficiari ai investițiilor rezultate în urma modificărilor respectiv Arad, Curtici, Macea și Sântana.

  • Analiza şi dezbaterile din şedinţa Adunării Generale a Asociaţilor din 13.10.2010 consemnate în procesul verbal al şedinţei,

  • Cu 39 (treizecişinouă) de voturi pentru,

 

 

HOTĂRĂŞTE :

 

Art. 1 În aplicarea prevederilor art. 2 din cuprinsul Hotărârii nr. 21 din 13 octombrie 2010 a Adunării Generale a Asociațiilor ADIACJA privind aprobarea modificării Studiului de Fezabilitate pentru proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad"; beneficiar : Compania de Apă (Operator Regional), și ca o consecință a modificării indicatorilor tehnico economici și de performanță, se aprobă ca valoarea bugetului alocat pentru achiziționarea Serviciilor de Asistenta Tehnica pentru Managementul Proiectului să fie în cuantum de 20.396.810 lei.

Art. 2 Se numeşte secretar al şedinţei A.G.A, dl. Marian Toader, primar al comunei Zăbrani.

Art. 3 Se împuterniceşte cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri Aparatul Tehnic al Asociaţiei.

Art. 4 Prezenta hotărâre se comunică membrilor Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canalizare judeţul Arad pentru îndeplinirea procedurii prevăzută la art. 21, alin. 2 din Statutul Asociaţiei.

 

PREŞEDINTE, SECRETAR,

NICOLAE IOŢCU MARIAN TOADER

« Inapoi